saltar al contingut principal
Cercar
URV

Càtedra DOW/URV de Desenv. Sostenible - Conferències a Antenes del Coneixement


Participació de la Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible en les Jornades debat sobre desenvolupament sostenible a la Ribera d’Ebre

Invitació a les Jornades [PDF]

Informació sobre les Jornades [PDF]

Fotografies de les Jornades

Les Jornades en els mitjans

La Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible, juntament amb l’Antena del Coneixement de la URV de Móra d'Ebre, el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre (CERE), l’Ajuntament de Móra d’Ebre, i el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, ha organitzat les Jornades debat sobre desenvolupament sostenible a la Ribera d’Ebre, les quals tenen lloc el dia 4 i 11 de febrer de 2011, a les 19.30 hores, al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, a Móra d’Ebre.

L’objectiu d’aquestes conferències és ‘difondre els conceptes més importants pel que fa a desenvolupament sostenible i exposar projectes territorials que fan apropar aquest concepte a la ciutadania i a les empreses’.

El programa de les jornades és el següent:

Divendres, 4 de febrer

Presentació de les jornades a càrrec de Bernat Pellisa, president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, i Albert Pujol, president del CERE.

a) Conferència Què és el desenvolupament sostenible? a càrrec d’Enric Aguilar, director de la Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible.

b) Conferència Conceptes sobre desenvolupament a tindre en compte a càrrec d’Òscar Saladié, de la Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible.

Moderador: Albert Pujol, president del CERE.

Divendres, 11 de febrer

a) Projecte Candidatura Terres de l’Ebre, Reserva de la Biosfera de la UNESCO a càrrec de representants del Consorci de Serveis Agroambientals de les comarques del Baix Ebre i Montsià (CODE).

b) Projecte Gestió sostenible rural, implantació de la RSE a les empreses i entitats dels territoris Leader a càrrec de responsables del Consorci Intercomarcal d'Iniciatives Socioeconòmiques de la Ribera d'Ebre i la Terra Alta. I el Projecte d’Implantació de la Responsabilitat Social Empresarial a empreses de la Ribera d’Ebre a càrrec de les tècniques de l’Àrea de Dinamització Econòmica del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

Moderadora: Núria Morera, tècnica de Medi Ambient del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre.

Sobre l’estructura de les jornades:

Cada jornada comptarà amb dos ponents. Cada ponent comptarà amb 20 minuts per exposar breument el concepte que explicarà i que podrà complementar amb una presentació multimèdia. Després s'iniciarà un debat amb un moderador a partir d'uns conceptes inicials plantejats prèviament i deixant oberta la participació de la gent.

La inscripció es fa enviant un correu a: mediambient@riberaebre.org o a antena.moradebre@urv.cat.