saltar al contingut principal
Cercar
URV

Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible - Sessió de debat territorial


Sessió de debat territorial a Tarragona del procés de participació de l’Estratègia Catalana d’Adaptació al Canvi Climàtic.

L'Oficina Catalana del Canvi Climàtic de la Generalitat de Catalunya (OCCC) ha iniciat el procés de participació en l'Estratègia Catalana d'Adaptació al Canvi Climàtic (ESCACC). La ciutat de Tarragona serà la seu d'una de les sessions programades, concretament la que tindrà lloc el dimarts dia 16 d'octubre, a les 6 de la tarda i a la Sala de Juntes del Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili (Av. Catalunya, 35) [INVITACIÓ]. 

La Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible, amb la col·laboració del Grup de Recerca d'Anàlisi Territorial i Estudis Turístics de la URV, és l'organitzadora local d'aquesta sessió.

La cada cop major concentració de gasos d'efecte hivernacle a l'atmosfera, procedents de les diferents activitats socioeconòmiques, té com a conseqüència l'alteració del balanç de radiació terrestre i un augment de les temperatures a escala planetària. Aquestes mateixes activitats socioeconòmiques, així com també els ecosistemes naturals, s'estan veien afectats en major o menor mesura pels impactes associats al canvi climàtic.

Ara és el moment d'establir les polítiques i les línies d'actuació necessàries per tal d'adaptar-nos al canvi climàtic i mitigar-ne els efectes negatius. Tots els sectors d'activitat del Camp de Tarragona implicats en l'adaptació al canvi climàtic (agricultura, turisme, indústria, urbanisme, salut, gestió de l'aigua, energia, etc.) estan convidats a participar en aquesta jornada. Consistirà en una presentació de 30 minuts del document de l'Estratègia Catalana d'Adaptació al Canvi Climàtic [ESBORRANY] i a continuació es faran diferents grups de treball per debatre.

Us podeu inscriure a través del següent formulari:  Formulari d'inscripció a les sessions territorials

Des de la Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible i des de l'Oficina Catalana del Canvi Climàtic de la Generalitat de Catalunya us animem a aportar observacions, esmenes i suggeriments, ja sigui directament durant la sessió de debat o bé anticipadament a través del formulari disponible a l'espai web de l'Oficina Catalana del Canvi Climàtic.

Participa!