saltar al contingut principal
Cercar
URV

ATIC

ATIC desenvolupa patents i projectes de transferència en les àrees de Biotecnologia, Mediambient, Mecànica de Fluids i Salut en col·laboració amb el sector productiu nacional i internacional, i ofereix serveis d'assessoria i peritatge en les seves àrees d'expertesa:

Pel que fa a l’Àrea Mediambiental se centra en la protecció del Medi Ambient, l'Enginyeria del Vent, l'Enginyeria Verda i la Química Sostenible.

En l’àmbit de la Tecnologia de Fluids s’ocupa de la mecànica de fluids experimental i computacional, el transport de masses i calor, la ciència computacional i matemàtica aplicada.

L’Àrea Biotecnològica està certificada fins el març de l’any 2012 per la normativa ISO 13485:2003 per al disseny i la producció de productes mèdics i sanitaris. Treballa en l’àmbit dels biosensors, els inmunosensors, la nanobiotecnologia, els bioxips i els multisensors, per citar-ne només uns exemples.

L’Àrea de Salut també està certificada amb la mateixa distinció que l’anterior. El seu principal objectiu és desenvolupar nous coneixements sobre la confluència de la bio, micro i nanotecnologia, amb perspectives de desenvolupar sistemes de diagnòstic econòmics, no invasius i alhora intel·ligents, potencialment aplicables a l'anàlisi clínic, mediambiental i/o d'aliments. Entre els treballs realitzats, destaquen els sistemes de detecció de gluten en aliments i la identificació de la celiaquia en individus.

http://www.atic-innovacio.com/