Grup de recerca |
Sensometria Instrumental, iSens |
Facultat/campus |
Facultat d'Enologia /Campus Sescelades |
Àmbits als quals s'adreça l'experiència |
Cientificotènic i Ciències de la Salut |
Públic destinatari |
Alumnat de segon cicle d'ESO, batxillerat i CFGS |
Nombre d'assistents |
Entre 10 i 30 alumnes |
Ensenyaments amb els quals es relaciona |
Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris, Enologia, Química, Biotecnologia, Bioquímica |
Durada |
2 h |
Resum de l'experiència |
Per què menges? I quan menges, saps què menges realment? Tots els iogurts t'aporten els mateixos nutrients? I en la mateixa quantitat? Creus que és possible endevinar de quin aliment es tracta només pels seus valors nutricionals? Quan compres una beguda energètica, mai t'has parat a veure quina quantitat t'aporta dels diferents nutrients? Aprendre a llegir les etiquetes dels aliments per saber què, quant i com mengem. Hi ha molta informació "amagada" a dins! |