saltar al contingut principal
Cercar
URV


25/10/2012
Lliçó inaugural del Màster Universitari en Dret de l’Empresa i de la Contractació (MUDEC)

L’acte d'inauguració del Nou programa màster anual aprovat per l'AQU, edició 2012-13, va estar presidit pel degà de la Facultat de Ciències Jurídiques, el Dr. Alfonso González Bondia. L’acte va començar amb unes paraules de benvinguda pronunciade pel degà que va posar de relleu l’impuls i el treball fet pel nou equip de coordinació del MUDEC en l’adaptació del màster al nou context europeu. Tot seguit va donar la paraula a la Dra. Elisabet Cerrato Guri, coordinadora del màster, que explicar breument les noves línies d’actuació del MUDEC a la vegada que va agrair a tot el professorat que participa en el màster, la Facultat de Ciències Jurídiques, el Departament de Dret privat, processal i financer, i les institucions col•laboradores el suport donat per aconseguir aquest nou repte.  
La lliçó inaugural “Universitat i empresa. Camins divergents o convergents?” va ser impartida pel Dr. Antonio Carreras Casanovas, advocat d’empresa, cap de Gestió de Serveis Jurídics en el sector financer i professor associat de la Facultat de Ciències Jurídiques de la URV. Els assistents van poder gaudir d’una excel•lent exposició, en la que combinant la proximitat amb el rigor, el ponent va posar de manifest les capacitats i habilitats que el món empresarial espera de l’estudiant universitari, així com la possible contribució de la universitat en el seu assoliment, en l’actual context de crisi econòmica.
A continuació es va reconèixer el millor treball de final de màster curs 2011-2012, a l’alumne Borja Garrido Segovia.

L’acte va comptar amb la presència de la Dra. Encarnació Ricart, vicerectora de relacions institucionals i societat, el Dr. Ángel Urquizu, vicedegà de la Facultat de Ciències Jurídiques el Dr. Esteve Bosch, director del Departament de Dret Privat, Processal i Financer, la Dra. Rosa Rodríguez, responsable de l’ensenyament de Relacions Laborals i Ocupació, tots ells, a més, professors del MUDEC; així mateix van assistir-hi la presidenta de l’Il•lustre Col•legi de Graduats Socials de Tarragona, la Sra. Anna M. Asamà; i el professorat i estudiants del MUDEC.

En finalitzar es va servir un còctel de benvinguda.