saltar al contingut principal
Cercar
URV

Amics i Amigues de la URV

La Universitat Rovira i Virgili és un motor de desenvolupament econòmic, social i cultural de les comarques del sud de Catalunya. Voleu participar del seu projecte? (*)

La implantació d'aquest nou projecte s'està duent a terme de forma gradual, per fases; per aquest motiu la informació que consta en aquesta plana web és susceptible de ser modificada.

(*) La implantació d'aquest nou projecte s'està duent a terme de forma gradual, per fases; per aquest motiu la informació que consta en aquesta plana web és susceptible de ser modificada.

Feu-vos amic de la URV

Amics i Amigues de la URV és un programa obert a tots els ciutadans interessats a vincular-se i participar en el projecte i els objectius de la Universitat.

Com s'ha de fer?

Comunitat universitària

Poden associar-s'hi directament totes les persones que en algun moment han estat membres de la comunitat universitària o hi estan vinculades per raons professionals o de formació. Només cal emplenar el formulari electrònic a Donar-se d’alta i al final del procés poden escollir d'entre una llista l'oficina de CatalunyaCaixa on passar a recollir el carnet.

Ciutadans en general

Qualsevol ciutadà pot participar en el programa si és convidat per un membre de la comunitat universitària.

Avantatges

Els adherits al programa disposen del carnet d’Amics i Amigues, que els identifica i que acredita el seu compromís i col·laboració amb la Universitat. En funció del col·lectiu al qual es pertany hi ha unes condicions per associar-se i es gaudeix d'uns serveis que es poden consultar a l’apartat Col·lectius, condicions i serveis.  

Junts som més forts.
La Universitat agraeix el suport i la participació a totes les persones adherides, un gest que l’enforteix per afrontar el futur.

  • Amics i Amigues de la URV
  • SEGEU (Servei de la Gestió de l'Extensió Universitària)
  • Avinguda dels Països Catalans, 5-7
    43007 - Tarragona
  • 977 297 066