saltar al contingut principal
Cercar
URV

Amics i Amigues de la URV


Serveis

Carnet

L'alta com a amic i amiga de la URV porta associada la tramitació d'un carnet específic que permet acreditar-se com a membre d'AiA a l'hora de gaudir dels diferents serveis. El nou usuari/a rebrà en el termini aproximat de dues setmanes el carnet per correu postal al seu domicili, a l'adreça que hagi especificat en el moment de donar-se d'alta.

Adreça electrònica corporativa (servei opcional)

Adreça de correu electrònic de la URV amb el format següent: nom.cognom@amicsiamigues.urv.cat. S'accedeix des d'un enllaç a la intranet.

Comunicació corporativa (servei opcional)

Activació de la possibilitat de rebre informació dels diferents serveis i unitats de la URV.

Serveis del Centre de Recursos per l'Aprenentatge i la Investigació (CRAI)

 • Accés a les instal·lacions del CRAI: Accés lliure a les instal·lacions del Centre de Recursos acreditant-se amb la targeta d'AiA.
 • Préstec de 2 documents tipus A o D: L'usuari pot treure en préstec del CRAI fins a 2 documents de tipus A (no bibliografia bàsica) o D (documents audiovisuals). Per norma general, els documents es podran renovar fins a un màxim de 10 vegades, en el cas que no hi hagi cap sol·licitud de reserva. No s'inclouen els documents de bibliografia bàsica.
 • Préstec de documents (servei exclusiu per Jubilats URV): L'usuari pot treure en préstec del CRAI amb les mateixes prestacions que un PAS o PDI en actiu. Per norma general, els documents es podran renovar fins a un màxim de 10 vegades, en el cas que no hi hagi cap sol·licitud de reserva. 
 • Informació general i especialitzada: Possibilitat de rebre informació del personal tècnic del CRAI sobre els serveis que ofereix, els procediments, etc.
 • Consulta de catàleg i fons bibliogràfic: Consulta del fons bibliogràfic mitjançant la base de dades disponible o directament a les prestatgeries de les biblioteques.
 • Recursos digitals: Consulta a través del web de revistes electròniques i/o bases de dades, ambdós de caràcter científic. L'accés serà exclusiu des dels ordinadors dels CRAI, exceptuant els Amics i Amigues que siguin PDI o PAS Jubilat de la URV que si podran accedir als recursos digitals des de casa o des d’un ordinador del CRAI.
 • Préstec interbibliotecari (assumint cost): Accés al préstec de documents disponibles en biblioteques associades d’altres universitats o centres.
 • Accés aula informàtica: Accés a l’aula d’informàtica i als ordinadors disponibles per als usuaris, indicant el mateix usuari i clau que es fa servir per accedir al programa d'Amics i amigues de la URV.
 • Servei de reprografia (assumint cost): Autoservei a les fotocopiadores ubicades a les biblioteques i CRAI de la URV.

Recursos informàtics

Accés a la xarxa wifi com a membre d'Amics i amigues de la URV, sempre des de les instal·lacions dels CRAI.

Intranet

Xarxa local de la URV amb accés restringit als membres del col·lectiu d'Amics i Amigues (AiA), on podran accedir a informació interna de la Universitat.

Servei Lingüístic

Els usuaris compten amb preus preferencials a les matrícules dels cursos organitzats pel Servei Lingüístic de la URV, aplicant-se les mateixes tarifes que pel PAS, PDI i estudiants.

Invitació a les activitats culturals i acadèmiques

Possibilitat de poder assistir als actes organitzats per la Universitat oberts a totes les persones vinculades a la URV.

Participació en grups culturals URV

Possibilitat de ser membre d'algunes de les aules culturals gestionades pel Servei d’Atenció a la Comunitat Universitària (SACU), com la Coral Universitària, l'Orfeó de la URV o l'Aula de Teatre.

Serveis del Servei d’Atenció a la Comunitat Universitària (SACU)

 • Borsa d'habitatge: Possibilitat de consultar informació de la base de dades d'accés restringit de pisos i habitacions que gestiona el Servei d’Atenció a la Comunitat Universitària (SACU).
 • Accés a instal·lacions esportives i activitats: Utilització de les instal·lacions esportives de la URV (pavelló de Sant Pere i Sant Pau) amb les mateixes condicions preferents que tenen els membres de la comunitat universitària. Més informació a la pàgina web d'EsportsURV.

Accés als productes URV

Accés al catàleg de productes de la botiga de la URV, servei d'accés electrònic mitjançant el web de la Universitat.

Serveis financers, associats al carnet

Possibilitat de beneficiar-se dels avantatges que tenen els membres de la comunitat universitària de la URV. Les condicions específiques es poden consultar a l'apartat "Acords entitats financeres", habilitat a la intranet.

Descomptes, si s'escau, en activitats de la URV

Possibilitat de tenir descomptes a l'hora de tramitar les inscripcions a activitats organitzades per alguna unitat de la URV en què s'hagi tingut en compte de forma específica el col·lectiu.

Tot servei no especificat en aquesta plana web queda exclòs per als usuaris del programa dels AiA. Així, serveis com l'accés a pàrquings URV, reserves dels espais de treball en grup o el préstec de portàtils dels CRAI no queden inclosos amb el carnet d'Amics i amigues de la URV.