saltar al contingut principal
Cercar
URV

Premis, ajuts i altres reconeixements


Premis:

2018:

Premi InnovaURV de Treball de Fi de Grau pel TFG en modalitat APS Enkaixo S.L. Estudiant Alba Arenòs Abril, estudiant del Grau d'Administració i Direcció d'Empreses. Facultat d'Economia i Empresa.

Finalista als Premis Aracoop 2018 pel TFG en modalitat APS Bases reguladores dels hors socials de la Universitat Rovira i Virgili Estudiant Raquel Llop, estudiant del Grau de Dret. Facultat de Ciències Jurídiques.

Reconeixement com a exemple de bones pràctiques en la recerca i innovació responsables pel projecte europeu HEIRRI al Programa d'Aprenentatge Servei de la URV.

Distinció Jaume Vicens Vives a la Qualitat Docent Univèrsitaria de la Generalitat de Catalunya pel projecte Horts Socials URV: l'educació ambiental per a la innovació social. Modalitat col·lectiva coordinada pels professors i professores Ángeles Galiana Saura, Maria Marqués Banqué i Susana Borràs Pentinat. Facultat de Ciències Jurídiques.

Premi del Consell Social de la URV a la Qualitat Docent pel projecte Docència amb valor afegit. Modalitat individual. Professor Albert Fabregat Sanjuan. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química.

Premi del Consell Social de la URV a la Qualitat Docent pel projecte Horts socials a la URV: l'educació ambiental per a la innovació social. Modalitat col·lectiva coordinada pels professors i professores Ángeles Galiana Saura, Maria Marqués Banqué i Susana Borràs Pentinat. Facultat de Ciències Jurídiques.

2016: Premi del Consell Social de la URV a la Qualitat Docent pel projecte Aprendre ajudant, ajudant a aprendre. Modalitat individual. Professor David Dueñas Cid. Facultat de Ciències Jurídiques.

2014: Premi Federico Mayor Zaragoza pel Projecte Tàndem a les tres institucions coorganitzadores: la Universitat Rovira i Virgili, l'Ajuntament de Tortosa i els Serveis Territorials d'Ensenyament a les Terres de l'Ebre. Professor Josep Holgado. Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia.

2013: Accèssit al Premi Solidaritat del Consell Comarcal del Baix Ebre pel Projecte Tàndem presentat pel professor Josep Holgado. Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia.

2011: Premi del Consell Social de la URV a la Qualitat Docent pel projecte Disseny i experimentació metodològica d'activitats d'aprenentatge servei aplicades a estudiants de periodisme de la URV. Modalitat individual. Professor Antoni Pérez-Portabella. Facultat de Lletres.

2010: Menció extraordinària del Consell Social de la URV al treball El Pràcticum solidari i la cooperació internacional de la Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia de la URV a Nicaragua. Modalitat col·lectiva coordinada per Lluís Marqués. Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia.

2010: Menció especial en els "Premis AQU-ANECA a la millor comunicació en format pòster" del VI Congrés Internacional de Docència Universitària i Innovació, al treball De la simulació a la implicació social de l'alumne. Metodologies actives aplicades a estudiants de comunicació, presentat pel professor Antoni Pérez-Portabella. Facultat de Lletres.

2007: Premi del Consell Social de la URV a la Qualitat Docent pel projecte Clínica Jurídica Ambiental. Modalitat col·lectiva coordinada per Antoni Pigrau Solé. Facultat de Ciències Jurídiques.

2003: Distinció Jaume Vicens Vives a la Qualitat Docent Universitària de la Generalitat de Catalunya per l’assignatura de Dret i Presó, de la titulació de Dret de la Facultat de Ciències Jurídiques. Modalitat col·lectiva coordinada per Josep Miquel Prats Canut. Facultat de Ciències Jurídiques.

2003: Premi del Consell Social de la URV a la Qualitat Docent pel projecte Dret i Presó de la titulació de Dret de la Facultat de Ciències Jurídiques. Modalitat col·lectiva coordinada per Josep Miquel Prats Canut. Facultat de Ciències Jurídiques.

Ajuts:

2012: Convocatoria para la concesión de subvenciones para el Desarrollo de Proyectos y Acciones Orientadas a la Mejora de la Atención Integral y Empleabilidad de los estudiantes universitarios (Orden EDU/2346/2011, de 18 de agosto. BOE núm. 210 de 1 de septiembre de 2011 i Orden EDU/3536/2011, de 12 de diciembre, BOE núm. 312 de 28 de diciembre de 2011).