saltar al contingut principal
Cercar
URV

Experiències d'Aprenentatge Servei al Grau de Relacions Laborals i Ocupació


Treball Fi de Grau - Cooperativisme i economia social

 • Professor: Lluís Carreras Roig (lluis.carreras@urv.cat)
 • Destinatari del servei: Associació d'Acció Cultural Casal Despertaferro
 • Resum: Aquest projecte es deriva del I Mercat de Projectes Socials celebrat a la Facultat d'Economia i Empresa a Reus. L'objectiu és fer un estudi sobre el cooperativisme i l'economia social, analitzant aquest sector creixent de l'economia i el model de relacions laborals d'aquesta entitat. Es tractaran temes com les finances ètiques, les cooperatives de producció i/o consum de productes agroecològics, o de producció i consum d'energies renovables.

Treball Fi de Grau - Diagnòstic de l'estructura de la inserció laboral al territori

 • Professora: Catalina Jordi Amorós (catalina.jordi@urv.cat)
 • Destinatari del servei: Fundació Casal l'Amic
 • Resum: Aquest projecte es deriva del II Mercat de Projectes Socials, celebrat el 28 d'abril del 2015 al Campus Sescelades de Tarragona. El present estudi farà una prospecció de les accions que des de les  institucions de Tarragona s'estan portant a terme pel que fa  a la inserció laboral de col·lectius vulnerables. Especialment aquelles adreçades als joves en risc d'exclusió. L'objectiu és identificar mancances pel que fa a col·lectius no atesos per tal d'estudiar la possibilitat que la Fundació Casal l'Amic esdevingui un agent d'inserció en el territori.

Treball Fi de Grau - Identitat digital dels joves

 • Professora: Catalina Jordi Amorós (catalina.jordi@urv.cat)
 • Destinatari del servei: Institut Antoni Ballester
 • Resum: El projecte consisteix en dissenyar un qüestionari adreçat a joves de 16 anys amb l'objectiu de què prenguin consciència de la importància que tenen les publicacions a les xarxes socials a l'hora de trobar feina en un futur. Com a prova pilot el contestaran els alumnes de 4t de l'ESO de l'Institut Antoni Ballester de Miami Platja i Mont-roig del Camp.
  Un cop analitzats els resultats s'elaborarà un informe per tal que el centre conegui la situació dels seus estudiants . Gràcies al sistema APS la realització del projecte elegit pot ajudar als instituts a què els seus alumnes prenguin consciència de la importància de la reputació personal.