saltar al contingut principal
Cercar
URV

Experiències d'Aprenentatge Servei al Grau de Geografia i Ordenació del Territori


Pràctiques externes

  • Professor: Aaron Gutiérrez Palomero (aaron.gutierrez@urv.cat)
  • Destinatari del servei: Associació de Veïns del Barri de Sant Jordi (Reus)
  • Resum: Aquest projecte es deriva del I Mercat de Projectes Socials. L'estudiant realitzarà un estudi social, demogràfic i del teixit econòmic del barri de Sant Jordi de Reus. Per realitzar aquesta diagnosi del barri s'empraran indicadors estadístics, però també el treball de camp i una selecció d'entrevistes amb col·lectius que permetin reflectir i caracteritzar la diversitat existent al barri.
    Aquest treball ha de permetre obtenir les dades de base que permetin guiar la posterior elaboració d'un pla de dinamització comunitària i participació ciutadana.

Treball Fi de Grau - Estudi socio-demogràfic del barri i pla de participació ciutadana

  • Professor: Aaron Gutiérrez Palomero (aaron.gutierrez@urv.cat)
  • Destinatari del servei: Associació de Veïns del Barri de Sant Jordi (Reus)
  • Resum: Aquest projecte es deriva del I Mercat de Projectes Socials i es va dur a terme el curs 2014-15. El Treball Final de Grau va ser realitzat pel mateix alumne que les pràctiques externes. De forma, que les dades obtingudes a partir de les pràctiques van nodrir la diagnosi inicial del pla de participació. L'estudiant va realitzar un estudi social, demogràfic i del teixit econòmic del barri de Sant Jordi de Reus. Per realitzar aquesta diagnosi del barri es van emprar indicadors estadístics, però també treball de camp i una selecció d'entrevistes amb col·lectius que van permetre reflectir i caracteritzar la diversitat existent al barri.
    Aquest treball va permetre obtenir les dades de base que permetessin guiar la posterior elaboració d'un pla de dinamització comunitària i participació ciutadana.