saltar al contingut principal
Cercar
URV

Complements de Formació - Màster Begudes fermentades

CODI ASSIGNATURA CRÈDITS
19224102 Microbiologia i Bioquímica Enològiques I 6
19224103 Química Enològica 6
19224104 Anàlisi Química Enològica I 3
19224105 Edafologia i Climatologia Vitícoles 3
19224106 Enologia General I 6
19224107 Anàlisi Sensorial I 3
19224108 Economia i Màrqueting Vitivinícola 6
19224109 Microbiologia i Bioquímica Enològiques II 6
19224110 Anàlisi Química Enològica II 6
19224111 Ampelografia 3
19224112 Viticultura I 6
19224113 Anàlisi Sensorial II 3
19224115 Enologia General II 9
19224116 Cultura vitivinícola 6
19224117 Anàlisi Sensorial III 3
19224118 Anàlisi instrumental 3
19224119 Viticultura II 6
19224120 Normativa i Legislació Vitivinícola 3
19224122 Criança i envelliment 6
19224123 Elaboració de vins escumosos 3
19224124 Anàlisi Sensorial IV 3
19224125 Gestió de la Qualitat i la Seguretat en la Indústria Vitivinícola 3
19224127 Patologia Vitícola 3