saltar al contingut principal
Cercar
URV

Màster en Begudes Fermentades: Taula d'adaptació

ASSIGNATURES PLA PREEXISTENT

Màster en Enologia (2010)

ASSIGNATURES NOU PLA

Màster en Begudes Fermentades (2014)

Codi Assignatura Crèdits Codi Assignatura Crèdits
19605101 Comunicació Científica 3 19625201 Comunicació Científica 3

19605214

19605213

Biotecnologia dels Microorganismes Enològics

o

Tècniques Moleculars d'Anàlisi i Control Microbiològic

3

3

19625206 Biotecnologia i Control Microbiològic del Vi 3
9605202 Noves Tendències en l'Anàlisi Instrumental del Vi 3 19625202 Anàlisi Enològica Avançada i Sensometria 3
19605210 Compostos Fenòlics, Polisicàrids i Proteïnes del Vi 3 19625203 Macromolècules del Raïm i el Vi 3
19605212 Llevats i Fermentació Alcohòlica 3 19625204 Avenços Científics en Llevats Vínics 3
19605227 Subproductes Enològics: Vinagres i Destil·lats 3 19625207 Últims Avenços en l'Elaboració de Vinagres i Destil·lats 3
19605211 Tècniques d'Estudi en Micologia 3 19625209 Tècniques d'Estudi en Micologia 3
19605201 Tractaments Prefermentatius i Postfermentatius en l'Elaboració de Vins 3 19625208 Innovació en Tractaments Prefermentatius i Postfermentatius 3
19605215 Bacteris Làctics i Fermentació Malolàctica 3 19625205 Nous Reptes en la Fermentació Malolàctica 3