saltar al contingut principal
Cercar
URV

Màster Universitari en Begudes Fermentades

Els àmbits de treball en què se centra el màster són la recerca en enologia i biotecnologia alimentària, bàsica i aplicada, així com l'àmbit de la producció de begudes fermentades, la gestió empresarial, la comercialització de productes o equips del sector, el laboratori o la comunicació, com a àmbits principals. Per tant, les sortides professionals a les que poden optar els titulats en el Màster Universitari en Begudes Fermentades són les següents:

  • Incorporació en departaments d'R+D+I en organismes públics o privats de recerca.
  • Investigació aplicada, assessorament i intervenció en l'àmbit de l'enologia i biotecnologia.
  • Responsable de laboratori d'anàlisi d'aliments.
  • Ensenyaments a diversos nivells.
  • Enòlegs especialitzats en l'elaboració de vins escumosos.
  • Especialistes en el cultiu de varietats de raïm destinades a la producció de vins escumosos.
  • Assessorament en viticultura i enologia per a vins escumosos.
  • Mestre cerveser.
  • Assessoria en la indústria enològica o cervesera.
  • Comercialització de begudes fermentades o equips del sector.
  • Cursar estudis de doctorat.