saltar al contingut principal
Cercar
URV
Màsters > Màster universitari en Begudes Fermentades

Màster universitari en Begudes Fermentades - 7a edició

Durada
60 ECTS
Places de nou ingrés
30
Modalitat
Presencial
Idioma d'impartició
Castellà (85%), anglès (10%) i català (5%)
Horari

Matí i tarda, de dilluns a divendres.

Consulta aquí els horaris (curs 2018-19).

Data d’inici i final de la docència
07/10/2019 - 23/06/2020
Coordinació acadèmica
Dr Nicolas Rozès
Centre de la URV
Facultat d'Enologia (URV)
Preu
2.913€

Oficina de l'Estudiant
977 77 99 44
postgrau(ELIMINAR)@urv.cat

Aquest màster et forma com a investigador i professional en l'àmbit de les begudes fermentades: vi, vi escumós i cervesa.

El programa t’ofereix tres orientacions professionals clares, segons l'especialitat que vulguis escollir:

  • Avenços de la Recerca Enològica: forma professionals de la recerca dins l'àmbit de l'enologia o la biotecnologia alimentària que vulguin realitzar tesis doctorals o incorporar-se en departaments d'R+D+I en organismes públics o privats de recerca.
  • Ciència i Tecnologia de Vins Escumosos: forma professionals de l'enologia o viticultura que vulguin especialitzar-se en l'elaboració de vins escumosos, sector àmpliament representat a Catalunya.
  • Ciència i Tecnologia de la Cervesa: forma professionals procedents de diferents àmbits (biotecnòlegs, enòlegs, enginyers, etc) en el procés d'elaboració dels diferents tipus de cerveses, tant industrials com artesanals.

També tens l'opció de cursar el màster sense escollir especialitat, amb un perfil més genèric. Per tant, es tracta d'una titulació amb objectius de formació en recerca i professionalitzadora de molt ampli abast.

  • AQU Begudes fermentades