saltar al contingut principal
Cercar
URV
Experiències URV

Isabel Ibort Mercadé

Grau en Dret (URV).

Màster universitari en Advocacia (URV).

Màster universitari en Dret de l'Empresa i de la Contractació (URV).

Guanyadora del Premi Jurídic Ferrer Eguizábal, edició extraordinària 2018, sobre “Jutjar amb perspectiva de gènere”.

“Recomano realitzar el Màster universitari en Advocacia a la URV perquè des de la universitat s’ofereix una bona preparació per a la Prova d’Accés a l’Advocacia, així com un tracte proper entre alumnes i professors que permet que les classes siguin dinàmiques i pràctiques.”

Quina va ser la teva motivació principal d'apuntar-te al màster?

El motiu pel qual vaig apuntar-me al Màster universitari en Advocacia va ser pel seu caràcter imprescindible per a l'exercici de la professió i, aprofitant la dinàmica d'estudi en la qual em trobava en finalitzar el Grau en Dret, vaig considerar que la seva realització era l'opció més encertada per al meu futur professional.

Què és el que més t'ha agradat del programa?

El que més m'ha agradat del programa sense cap mena de dubte és, en primer lloc, la possibilitat que des de la universitat es faciliti l'estada en despatxos d'advocats per a cursar les Pràctiques Externes.

En segon lloc, que advocats en exercici dels Col·legis d'Advocats de Tarragona, Reus i Tortosa imparteixin la majoria de les classes i, finalment, la realització d'una simulació de judici durant el Treball de Final de Màster.

Quin impacte ha tingut o creus que pot tenir el màster en la teva carrera professional?

El Màster, a més de formar-me com advocada en totes les matèries cursades durant el Grau, ha incidit en la meva especialització professional, ja que m'ha permès aprofundir sobre els àmbits de l'exercici que més m'agraden com són el civil i el mercantil.

Quins motius tens per recomanar el màster?

Recomano realitzar el Màster universitari en Advocacia a la URV perquè des de la universitat s'ofereix una bona preparació per a la Prova d'Accés a l'Advocacia, així com un tracte proper entre alumnes i professors que permet que les classes siguin dinàmiques i pràctiques.

Tanmateix, aprofito per aconsellar matricular-se de forma simultània al Màster en Advocacia i a un dels altres màsters en Dret que ofereix la URV. Concretament, recomano cursar el Màster universitari en Dret de l'Empresa i de la Contractació, ja que la combinació d'ambdós màsters permet conèixer el vessant de l'exercici de l'advocacia com a advocat d'empresa.