saltar al contingut principal
Cercar
URV

BEQUES D'EQUITAT (BEQUI)

Atès que no s'ha publicat encara la convocatòria oficial de beques de caràcter general per al curs 2017-18, no es pot oferir la informació actualitzada.
Orientativament podeu consultar la informació corresponent al curs 2016-17.

Procediment EQUITAT: Acreditació d'un tram de renda familiar, per una banda, i beca EQUITAT per a la minoració dels preus públics dels crèdits per al curs 2016-2017, per l'altra. Això implica que aquest procediment té dos resultats, l'acreditació del tram de renda, de caràcter informatiu, i posteriorment, la beca Equitat, que implica la minoració del preu públic dels crèdits matriculats per primera vegada, si s'escau.

Recordeu que cada procediment té els seus requisits propis i per tant, es generaran dos respostes que es podran descarregar des del Portal Tràmits de la Generalitat.

Resum:

L'objecte d'aquest procediment consisteix en l’obtenció d’una acreditació del tram de renda familiar i/o d’una beca Equitat per a la minoració dels preus dels crèdits per a estudiants de les universitats públiques de Catalunya i de la Universitat Oberta de Catalunya per al curs 2016-2017.

RESOLUCIÓ EMC/1699/2016, de 8 de juliol, per la qual s'estableixen, per al curs acadèmic 2016-2017, els procediments per a l'obtenció de l'acreditació del tram de renda familiar i de les beques Equitat per a la minoració dels preus dels crèdits dels estudis universitaris, i l'acreditació de caràcter econòmic a l'efecte de formalitzar la matrícula com a becari o becària condicional.

Important: El termini de presentació de sol·licituds és del 13 de juliol fins al 15 d'octubre de 2016.