saltar al contingut principal
Cercar
URV

Què has de fer per estudiar a la URV?

A partir del mes de juny s’obre el període de preinscripció per als futurs alumnes. Per ajudar-vos en aquesta important decisió organitzem tot un seguit d’activitats perquè comenceu a tenir contacte amb el món universitari i descobriu què fem i com ho fem.

En el marc de la Setmana de la Ciència els grups de recerca exhibeixen els seus treballs, i al llarg del curs els professors ofereixen als instituts conferències sobre temes actuals relacionats amb els ensenyaments que s’imparteixin, alhora que els donen a conèixer, i realitzem visites als centres de secundària per informar sobre l'oferta universitària i orientar als futurs universitaris.

Finalment, cada any celebrem la Jornada de Portes Obertes, que permet visitar les nostres instal·lacions i resoldre dubtes amb el nostre equip humà. També som presents en diverses fires, i salons per fer arribar a tots els públics la nostra oferta acadèmica tant de primer com de segon i tercer cicle.

Accés a la URV

Als estudis de grau de la URV es pot accedir des de Batxillerat o des d'un Cicle Formatiu de Grau Superior. Per a conèixer com accedir a la Universitat, a l'apartat Accés hi trobaràs molta informació sobre les PAU, calendari, vies d'accés, etc. També hi trobarás la convalidació de crèdits per alumnes provinents dels CFGS, les correspondències entre els Cicles i els ensenyaments universitaris.

Preinscripció

Sigui una o altre la via d'accés a la URV, cal que facis la preinscripció universitària, que la faràs a través de l'Oficina d'Orientació per a l'Accés a la Universitat.

Un dels elements claus de l'accés i de la preinscripció universitària és la Nota de Tall. En aquesta convocatòria, com les Proves d'Accés a la Universitat canvien, la configuració de la nota d'accés, i per tant la nota de tall, varia. Cal que ho consultis, perquè també passa el mateix pels alumnes provinents dels Cicles Formatius de Grau Superior.