saltar al contingut principal
Cercar
URV

EL REBUT DE MATRÍCULA

El rebut de matrícula és el full en PDF que s'obté un cop heu finalitzat l'automatrícula.

Recordeu que és la prova que esteu matriculat/da durant el curs actual. Cal desar-lo per tenir-ne una còpia. Durant els cinc dies posteriors a la data en què us heu matriculat, podeu tornar a entrar a l'aplicació d'automatrícula i imprimir el vostre rebut, però després d'aquests cinc dies ja no ho podreu fer directament, per la qual cosa us recomanem que en deseu una còpia.

En el rebut de matrícula hi consta el concepte de què us heu matriculat (tutela de tesi i, si s'escau, els crèdits dels complements de formació), les taxes d'altres conceptes associats a la matrícula, els descomptes aplicats, l'import total i informació legal.

Hi ha diversos tipus de rebut, segons la forma de pagament escollida:

  • Domiciliació

El vostre rebut és merament informatiu i us informa del venciment del pagament.

  • Rebut en efectiu

Es genera un rebut amb un codi de barres. Heu de fer personalment el pagament, anant a una de les entitats bancàries indicades o bé fent el pagament per banca en línia o banca electrònica; disposeu de la informació bancària necessària per fer-ho (emissora, referència, identificació i import) al codi de barres que apareix al peu del rebut de matrícula.

  • Targeta de crèdit/dèbit (Visa, MasterCard)

Heu de fer el pagament en línia en el moment de formalitzar la matrícula indicant el número de la targeta i la data de caducitat.

En el cas d'estudiants que formalitzen la matrícula des de l'estranger, és el sistema recomanable.